CE TINUTA TREBUIE SA ABORDEZE UN BARBAT PENTRU INMORMANTARE

Un costum negru, o cămașă albă și o cravată neagră este cea mai buna provocare pentru un gentleman. Înmormântarea este o zi de doliu și de rămas bun și tinuta ar trebui să se potrivească acest lucru. Regula principală este că hainele nu trebuie sa atraga atentia.

Alegerea îmbrăcămintei potrivite pentru o inmormantare reprezintă provocări specifice pentru bărbații de toate vârstele. Cu toate acestea, când vine vorba de hainele purtate la un serviciu funerar, provocările se înmulțesc.

Există mulți bărbați care se întreabă dacă există un anumit stil sau culoare de îmbrăcăminte care sunt mai potrivite pentru uzul funerar. În timp ce există câteva tradiții și considerente culturale pe care trebuie să le aveți în vedere, aveți o gamă destul de largă de îmbrăcăminte, din care puteți alege îmbrăcămintea.

Desigur, din motive etice si morale, trebuie sa te imbraci intr-o tinuta stricta atunci cand mergi sa insotesti decedatul pe ultimul drum. Cu toate acestea, in lumea moderna, nu toata lumea respecta aceste reguli, imbracandu-se in primul tricou care ii vine la mana (stralucitor sau nu), blugi, pantaloni scurti si multe altele. Dar exista norme acceptate in general pentru tinutele barbatesti.
Studiind problema modului in care este obisnuit sa te imbraci pentru procesul de inmormantare, este necesar sa se tina cont de preferinta imbracamintei conservatoare. Este austera, dar nu ar trebui sa fie foarte mohorata. Ceremonia funerara prevede lucruri in culori inchise, care sunt considerate jale, triste.

Tinuta vestimentara pentru inmormantare la barbati

CATEVA SFATURI:

  1. Gasiti imbracamintea care se potriveste corpului dumneavoastra.
  2. Asigurați-vă că hainele dumneavoastra. sunt curate si calcate si la dunga. Investiți în curățarea profesională a costumului la firmele specializate.
  3. Selectați haine și accesorii care se completează reciproc. Amintiți-vă să folositi aceste accesorii la minim, acest lucru vă va ajuta să evitați atragerea la prea multă atenție. Pe scurt, gândiți-vă la îmbrăcămintea pentru un interviu, dar folositi culori sobre.
  4. Ca accesorizare chiar o batistă albă in buzunarul de la pieptul sacoului ar fi perfecta. Este mai mult decât probabil să o folositi sau să o dati altcuiva din apropierea dumneavoastra.
  5. Alegeti culori mai conservatoare sau culori slabe, palide. Majoritatea bărbaților poartă un costum negru, o cămașă albă și o cravată neagră într-un nod. Cu toate acestea, dacă aveți doar câteva cravate de culori cum ar fi maro, carbune și marin va fi ok sa o purtati.
  6. Luați în considerare modelele de cravate simple si subtile.
  7. Nu folositi parfumuri sau ape de colonie puternice!

Costumele sunt o alegere foarte tradițională atunci când vine vorba de alegerea unui gentleman de îmbrăcăminte funerară. Un costum de îmbrăcăminte oferă un semn al tonului sumbru al evenimentului, este respectuos și vă permite să vă simțiți bine îmbrăcați. Pentru mulți bărbați, un costum le conferă un plus de încredere în aspectul lor.

Există cu siguranță o varietate de opțiuni atunci când vine vorba de moda “funerara” pentru domni. Îmbrăcămintea obișnuită devine din ce în ce mai acceptabilă, în special în rândul generațiilor mai tinere. Cu toate acestea, aș recomanda întotdeauna să putati imbracamintea asa cum am prezentat mai sus.

Foarte des vedem bărbați purtând doar o cămașă și pantaloni atunci când participă la înmormântări. Manecile la camasa sunt lungi si sunt adesea preferate, dar poate fi necesară o cămașă cu mâneci scurte dacă vremea este excesiv de caldă.

In ziua de azi există o tendință spre crearea unor servicii funerare unice și personalizate. În unele cazuri, persoana decedata a solicitat culorile sau hainele pe care le preferă să fie purtate de cei care vor participa la inmormantare. Poate că alegerea îmbrăcămintei face apel la stiluri de modă obișnuite sau la o anumită culoare. În aceste situații, este destul de potrivit să selectați haine care să onoreze dorințele celui decedat.