SERVICIUL DE TRANSPORT INTERNATIONAL
GERMANIA / ITALIA / GRECIA / TURCIA / BULGARIA

In situatia pierderii unei persoane dragi survenita pe teritoriul altei tari, Funerare Dencov va va indruma profesional de parcursul pregatirilor necesare repatrierii.
Sunt o multitudine de decizii de luat si acte de intocmit, acestea trebuind rezolvate in decurs de 5 zile, intr-o perioada in care stresul personal este foarte mare. Repatrierea se poate face si in lipsa unui membru al familiei, dar e necesara contractarea firmei noastre,care va procura documentele necesare repatrierii. In plus trebuie sa tineti cont de un lucru important, costurile serviciilor de repatriere practicate de firmele din strainatate este mult mai mare decat cel din oferta Funerare Dencov.

Ce trebuie stiut:

In Romania, sau in orice alta tara, inregistrarea decesului se face cu respectarea prevederilor legale din tara in care s-a produs. Pe teritoriul altei tari, este obligatorie inregistrarea decesului la autoritatile locale din tara respectiva. Desi nu trebuie, decesul poate fi inregistrat si la Ambasada si Consulatul Romaniei din tara respectiva, lucru ce ar permite eliberarea unui certificat de deces romanesc si a unui pasaport mortuar, in caz contrar certificatul romanesc va fi eliberat in Romania.

Sicriul pentru transportul decedatului este din zinc, in el se introduce sicriul din lemn de esenta tare. Pe acesta este pusa placuta de identificare a persoanei decedate.

Echipa Funerare Dencov va asigura ca:

  • Detine toate autorizatiile de transport international, transportul se face respectând toate normele de igiena și depozitare adecvate.
  • Garanteaza un timpul cât mai scurt aducerii in tara.
  • Se ocupa de obținerea certificatului de deces internațional.
  • De asemenea, obtine pasaportul mortuar international, iar masinile noastre sunt dotate la cele mai inalte standarde pentru ca intreaga procedura sa decurga fara probleme.

Costurile Repatrierii difera in functie de:

  • Distanta dintre localitatea unde a avut loc decesul si localitatea de destinatie;

  • Pretul imbalsamarii;

  • Pretul sicriului de zinc;

  • Pretul sicriului de lemn;

  • Pretul eliberarii documentelor(in unele zone se plateste o taxa pentru eliberarea documentelor de deces).

OBSERVATII

1. Daca persoana a decedat in timp ce se afla in vacanta, costul repatrierii ar putea fi inclus in polita sa de asigurare pentru calatorie.
2. Exista si situatii in care familia celui decedat opteaza pentru incinerarea trupului neinsufletit chiar in tara respectiva. In acest caz, legile tarii in cauza trebuie respectate cu strictete, iar incinerarea va fi executata de specialisti in comeniu de la firma de pompe funebre ce asigura si acest serviciu. In acest caz, veti beneficia de un pret repatriere decedati mai mic decat cel al transportului unui sicriu.
3. Pentru serviciile de transport decedati pe plan international, folosim masini funerare speciale. Transportul se realizeaza in conditii legale respectand toate standardele impuse de Uniunea Europeana.

Apelati cu incredere la o echipa de profesionisti FUNERARE DENCOV si veti reduce la zero orice fel de surprize neplacute!!
Un pret transport corect si transparent, corectitudinea si implicarea totala a Echipei FUNERARE DENCOV, ne diferenteaza de celelalte firme concurente!