Consultanta Funerara

Suntem alaturi de dumneavoastra cu un sfat sincer si o informatie utila.

Consideram ca avem o datorie morala si umana alaturi de familiile greu incercate in aceste momente triste sa oferim Servicii de Cultanta Funerara fara nici o obligatie din partea familiilor indoliate.

Socul decesului, durerea simtita in suflet, multitudinea de informatii existente in jurul nostru referitoare la organizarea inmormantarii, informatii eronate de multe ori dar si birocratia legala, existenta, creaza momente in care familia indoliata nu se poate descurca usor pentru a avea acele momente importante de a-si plange decedatul si sa-si ia ramas bun asa cum se cuvine.

Consultanta Funerara

CONSULTANTA GRATUITA!

FUNERARE DENCOV ofera consultanta gratuita 24/24 cu privire la toate informatiile necesare organizarii unei inmormantari!
Suntem transparenti si oferim Consultanta Funerara GRATUITA persoanelor care doresc a se informa despre serviciile funerare necesare pentru inmormantare si despre costuri.
Va raspundem la orice intrebari doriti legate de procesul funerar, va vom raspunde cu cea mai mare empatie si sinceritate.

CUM SE POATE ACORDA CONSULTANTA FUNERARA GRATUITA?

Apelati-ne telefonic la numarul: 0731 344 628;
Ne puteti solicita sa ne deplasam la dvs. pentru a va acorda consultanta funerara la domiciliu (in limita unei raze de 10Km in jurul Municipiului Pitesti);
Ne puteți scrie și pe adresa de e-mail: contact@funeraredencov.ro, si veti primi in cel mai scurt timp posibil un raspuns la doleantele dvs.;
Va asteptam la unul dintre sediile noastre unde puteți obține consultanta funerara GRATUITA.

Consiliere Funerara

Respectand obiceiurile ortodoxe, legile romane si dorintele familiilor indoliate, Echipa Funerare Dencov va prelua toate aceste actiuni legale si se va ocupa profesional de organizarea funerariilor și de toate formalitățile tinad cont de doleantele familiilor indoliate.

Consiliere Funerara

Consiliere Psihologica

Un deces este o pierdere si o experienta individuala.
In majoritatea cazurilor oamenii trec prin emotii diferite in momentul in care pierd o persoana apropiata, unii sunt in stare de soc si nu pot accepta disparitia celui drag, altii se simt furiosi, altii speriati, iar altii se pot simti vinovati.

Consiliere Psihologica

Consiliere Juridica

Va putem ajuta sa aflati toate aspectele ce tin de intocmirea actelor de deces, obtinerea ajutoarelor de inormantare, ajutorul de deces, drepturile legale, succesiuni, testamente, proceduri de repatriere a persoanei decedate, sau plata pensiei neincasate, etc.

Consiliere Juridica